Καστορέλαιο 100ml

€12,00

Το καστορέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την “τόνωση” της τριχοφυΐας και σε προϊόντα αντιγήρανσης καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Χάρι στην μοριακή του δομή, εισχωρεί σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και ομορφιά στην επιδερμίδα.

Χρησιμοποιείτε ευρέος, ως τονωτικό της τριχοφυΐας, εφαρμόστε στα μαλλιά σας για 20-40 λεπτά, τέλος λούζετε τα μαλλιά. Βοηθά στην ανάπτυξη αλλά και στο να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας. Δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας του κεφαλιού. Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά .

Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε θεωρείται δραστικό στοιχείο για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Είναι ιδιαίτερα μαλακτικό και ιδανικό για τα σκασμένα χείλη. θεωρείται ιδανικό έλαιο για βαθύ καθαρισμό του σμήγματος, στο μαλάκωμα καθώς και γενικότερα στην αντιμετώπισή τους. Κατάλληλο σε περιπτώσεις ακμής και εκζεμάτων. Πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα, παρουσιάζει αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

FREE
SHIPPING

100% MONEY
BACK GUARANTEE

ONLINE
SUPPORT 24/7

Availability: 17 In Stock

Το καστορέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την “τόνωση” της τριχοφυΐας και σε προϊόντα αντιγήρανσης καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Χάρι στην μοριακή του δομή, εισχωρεί σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και ομορφιά στην επιδερμίδα.

Χρησιμοποιείτε ευρέος, ως τονωτικό της τριχοφυΐας, εφαρμόστε στα μαλλιά σας για 20-40 λεπτά, τέλος λούζετε τα μαλλιά. Βοηθά στην ανάπτυξη αλλά και στο να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας. Δυναμώνει τη ρίζα της τρίχας του κεφαλιού. Προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά .

Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε θεωρείται δραστικό στοιχείο για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Είναι ιδιαίτερα μαλακτικό και ιδανικό για τα σκασμένα χείλη. θεωρείται ιδανικό έλαιο για βαθύ καθαρισμό του σμήγματος, στο μαλάκωμα καθώς και γενικότερα στην αντιμετώπισή τους. Κατάλληλο σε περιπτώσεις ακμής και εκζεμάτων. Πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα, παρουσιάζει αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Just added to your wishlist:
My Wishlist
You've just added this product to the cart:
Go to cart page
Greek
Greek